ACCIDENT GRAV în Braşov: Doi bărbaţi au murit după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă. Bărbaţii erau angajaţi ai Curţii de Conturi Braşov - FOTO

Doi bărbaţi în vârstă de 58, respectiv 61 de ani au murit, marţi, în urma unui accident produs pe DN 13, între Braşov şi Rupea, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, transmite corespondentul MEDIAFAX. Cei doi bărbaţi care şi-au pierdut viaţa în accident erau angajaţi ai Curţii de Conturi Braşov, fiind în timpul serviciului.

3980 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT GRAV în Braşov: Doi bărbaţi au murit după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă. Bărbaţii erau angajaţi ai Curţii de Conturi Braşov - FOTO

ACCIDENT GRAV în Braşov: Doi bărbaţi au murit după ce maşina în care se aflau a căzut într-o râpă - FOTO

UPDATE 17:20 - Cei doi bărbaţi care au murit în accident erau angajaţi ai Curţii de Conturi Braşov

Cei doi bărbaţi care au murit, marţi, în accidentul produs pe DN 13, între Braşov şi Rupea, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-o râpă, erau angajaţi ai Curţii de Conturi Braşov, fiind în timpul serviciului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei deschise după accidentul de pe DN 13, cei doi bărbaţi care au murit erau angajaţi ai Curţii de Conturi Braşov.

Aceştia se aflau în timpul serviciului şi mergeau la o intervenţie atunci când a avut loc accidentul, au spus sursele citate.

Accidentul s-a produs marţi dimineaţă, pe DN 13, pe Valea Bogăţii, când un bărbat de 61 de ani, care conducea un autoturism dinspre Braşov spre Rupea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar într-o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, autoturismul s-a răsturnat în afara şoselei.

Şoferul şi pasagerul din dreapta sa, un bărbat de 58 de ani, au murit pe loc, iar unul dintre cei doi bărbaţi a ajuns sub autoturism, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja.

ISU Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, două de la SMURD şi o ambulanţă de la Rupea, însă ambele persoane erau deja decedate.

"S-a intervenit cu echipajul de descarcerare pentru scoaterea celor două persoane decedate dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Intervenţia a fost dificilă din cauza terenului accidentat. Autoturismul era răsturnat pe o parte, astfel încât accesul la cele două persoane a fost îngreunat", a spus Sfreja.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici