Video Accident pe DN 58 B, în Caraş-Severin/ O persoană a murit, alte cinci au fost duse la spital

O persoană a murit în accidentul care s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN 58 B, în localitatea Bocşa din judeţul Caraş-Severin, iar alte cinci persoane au fost duse la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1317 afișări

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Jurjica-Dumiter Adrian, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în accidentul rutier a fost implicată o maşină în care se aflau cinci persoane şi o autoutilitară care transporta pâine.

Cele două autovehicule s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului violent, şoferul autoutilitarei a murit pe loc.

Cele cinci persoane aflate în cealaltă maşină au fost rănite, fiind transportate la spital.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

Accidentul s-a produs pe DN 58 B, localitatea Bocşa, judeţul Caraş-Severin, fiind activat planul de intervenţie de urgenţă.

La faţa locului acţionează un echipaj cu o autospecială de stingere şi modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă şi echipaje ale serviciuui judeţean de ambulanţă.

Circulaţia în zonă este blocată.

Accident pe DN 58 B, în Caraş-Severin. Şase persoane au fost implicate

Un accident între două maşini a avut loc, vineri dimineaţa, pe DN 58 B, localitatea Bocşa, judeţul Caraş Severin. Din primele informaţii, şase persoane sunt implicate. Circulaţia în zonă este blocată. A fost activat planul de intervenţie de urgenţă.

La faţa locului acţionează un echipaj cu o autospecială de stingere şi modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale pentru munca operativă şi echipaje ale serviciuui judeţean de ambulanţă.

La nivelul judetului Caraş Severin a fost activat planul de intervenţie de urgenţă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici