Video Accident rutier grav în Teleorman: 13 persoane implicate, dintre care patru au ajuns la spital

Patru persoane rănite în accidentul de pe centura oraşului Alexandria, judeţul Teleorman, vor fi transportate la spital. Celelalte persoane implicate au primit asistenţă medicală la locul accidentului.

2174 afișări
Potrivit IGSU, în accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane.
 
În total au fost implicate 13 persoane, respectiv patru din autoturism şi nouă din microbuz.
 
Doar patru persoane, ocupante ale autoturismului, vor fi transportate la spital. Celelalte persoane implicate au primit asistenţă medicală la faţa locului.
 
 
Primele informaţii arătau că în accident au fost implicate trei autovehicule.
 
„Este un accident rutier cu victime multiple, circa 13, pe centura Alexandriei, la intersecţia cu şoseaua Lăceni”, declara purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici