Video Casa unui general din cadrul MAI, spartă în Dâmboviţa/ Patru bărbaţi, bănuiţi că ar fi hoţii, prinşi în Bucureşti. Ce au furat

Poliţiştii din Dâmboviţa au deschis o anchetă şi fac cercetări, după ce casa unui general din cadrul MAI a fost spartă în timpul acesta era, sâmbătă, la un parastas, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5546 afișări

UPDATE: Patru bărbaţi, suspectaţi că au spart casa unui general MAI, în localitatea Tărtăreşti, din judeţul Dâmboviţa, au fost prinşi, sâmbătă seara, pe raza municipiului Bucureşti, având asupra lor bunurile furate.

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii din Dâmboviţa, în colaborare cu cei de la Poliţia Sectorului 1 din cadrul DGPMB au identificat patru bărbaţi, bănuiţi de furtul din locuinţa situată pe raza localităţii Tărtăreşti.

Bărbaţii au fost depistaţi pe raza municipiului Bucureşti, iar asupra lor au fost găsite bunurile despre care se crede că au fost sustrase din casa generalului Toma Zaharia.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că suspecţii ar fi luat din casa generalului bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti şi bani.

Se pare că cei patru bărbaţi aveau bilete de avion spre Portugalia.

Ei au fost preluaţi pentru continuarea cercetărilor şi urmează să fie reţinuţi pentru 24 de ore, pe baza de ordonanţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

“În prezent se efectuează cercetarea la faţa locului. Urmează să se stabileasca dacă au fost sustrase bunuri. Totodată, sunt desfaşurate activităţi pentru identificarea persoanelor bănuite şi pentru tragerea lor la răspundere penală, iar în cazul în care se constată că există un prejudiciu, pentru recuperarea lui”, a transmis anterior Poliţia Dâmboviţa.

Casa ar fi fost spartă în timp ce acesta era la parastasul tatălui său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici