Cinci copii beţi, luaţi cu Salvarea dintr-un restaurant din Câmpina

Cinci copii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani au fost luaţi, în noaptea de duminică spre luni, cu Salvarea, dintr-un restaurant din Câmpina, după ce li s-a făcut rău pentru că au băut alcool. Minorii erau singuri la restaurant, transmite corespondentul Mediafax.

1770 afișări
Imaginea articolului Cinci copii beţi, luaţi cu Salvarea dintr-un restaurant din Câmpina

Cinci copii beţi, luaţi cu Salvarea dintr-un restaurant din Câmpina

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, echipajul medical a fost solicitat să dea primul ajutor la un restaurant din Câmpina, unde cinci copii, cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, erau sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Am fost solicitaţi la un restaurant din Câmpina unde am găsit cinci copii care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Aveau ameţeli, logoree, incoerenţă în exprimare şi erau dezorientaţi. Au fost luaţi de la restaurant şi transportaţi la Spitalul Municipal Câmpina”, a declarat Nicolae.

Potrivit acestuia, minorii erau singuri.

La rândul său, medicul Gabriela Popescu de la Unitatea de Primiri Urgenţe din Câmpina a declarat, corespondentului Mediafax, că doar trei copii au avut nevoie de tratament medical.

”Doi erau bine, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Alţi trei însă au avut uşoare simptome digestive date de consumul de alcool. Le-am făcut tratament cu perfuzii”, a precizat Popescu.

Aceasta a adăugat că minorii au plecat din spital, însoţiţi de părinţi, după aproximativ patru ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici