Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct

Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a decedat, marţi dimineaţă, în urma unui infarct, preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, declarând că parlamentarul în vârstă de 50 de ani nu avea probleme de sănătate şi ducea o viaţă sănătoasă.

1179 afișări
Imaginea articolului Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a murit la vârsta de 50 de ani, în urma unui infarct

Deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a murit la vârsta de 50 de ani în urma unui infarct

Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care este şi ministru pentru Societatea Informaţională, a declarat corespondentului MEDIAFAX că deputatul Gheorghe Ciobanu a murit, marţi dimineaţă, în urma unui infarct.

Grindeanu a mai spus că Ciobanu a dus o viaţă sănătoasă în ultimii ani şi că, din câte ştie el, acesta nu avea probleme de sănătate.

"Ce pot să spun? Nu mai sunt cuvinte. Era colegul meu de bancă în Camera Deputaţilor. A dus o viaţă sănătoasă în ultimii cinci ani. Sunt şocat", a declarat Sorin Grindeanu.

Gheorghe Ciobanu s-a născut în 22 septembrie 1964, în comuna Crâmpoia, din judeţul Olt. Deputatul PSD era căsătorit şi avea trei copii.

Din decembrie 2008, a fost deputat în Parlamentul României. De asemenea, timp de un an, din 2007 până în 2008, a fost consilier local în cadrul Consiliului Local Timişoara, iar în anul 2007 a fost şi subprefect. În perioada 2002 - 2004, Gheorghe Ciobanu i-a fost consilier preşedintelui Consiliului Judetean Timiş de la acea vreme, Dan Ioan Şipoş.

Anterior, deputatul Gheorghe Ciobanu a lucrat în cadrul Direcţiei Vamale Timiş, din 1990, iar din 1999 şi până în 2001 a ocupat funcţia de director al instituţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici