Deţinutul care a atacat un judecător cu un ciob de sticlă a fost arestat preventiv

Deţinutul care a încercat să agreseze preşedintele completului de judecată cu un ciob de sticlă, în timpul unei şedinţe la Judecătoria Aiud, a fost arestat preventiv şi este cercetat pentru ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor.

1625 afișări
Imaginea articolului Deţinutul care a atacat un judecător cu un ciob de sticlă a fost arestat preventiv

Deţinutul care a atacat un judecător cu un ciob de sticlă a fost arestat preventiv

Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare. Competenţa de soluţionare a contestaţiei revine Curţii de Apel Alba Iulia.

Deţinutul care a atacat, miercuri, un judecător, cu un ciob de sticlă, în timpul unei şedinţe la Judecătoria Aiud, a fost arestat preventiv, joi, şi este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj judiciar prin modalitatea tentativei de omor, potrivit unui comunicat al Tribunalului Alba.

"Joi, Tribunalul Alba a admis propunerea formulată de Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile, de la data de 12 mai până la 10 inclusiv”, se arată în comunicat.

Acesta va rămâne în continuare în Penitenciarul Aiud, unde execută o pedeapsă.

Potrivit Curţii de Apel Alba Iulia, miercuri, în timp ce câţiva deţinuţi erau conduşi afară după o şedinţă de judecată de la Judecătoria Aiud, unul dintre deţinuţi l-a atacat pe preşedintele completului de judecată cu un ciob de sticlă.

După încercarea nereuşită, deţinutul s-a lovit cu ciobul de sticlă, provocându-şi leziuni, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici