Doi brăileni, reţinuţi pentru traficare de droguri în valoare de 60.000 de euro

Doi brăileni au fost reţinuţi de procurorii DIICOT din Timişoara pentru traficarea de droguri în valoare de 60.000 de euro, stupefiante pe care le-au comercializat în Bucureşti, ei aducând marfa din Spania în capitonajul unei autoutulitare.

233 afișări
Imaginea articolului Doi brăileni, reţinuţi pentru traficare de droguri în valoare de 60.000 de euro

Doi brăileni, reţinuţi pentru traficare de droguri în valoare de 60.000 de euro (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Timişoara au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Marian Iordache, 22 de ani şi Florin Alexandru Micu, 23 de ani, din judeţul Brăila, pentru trafic de droguri de mare risc şi introducere în ţară de droguri de mare risc.

În cursul lunii septembrie 2011, cei doi au introdus în mod ilegal pe teritoriul României, prin punctul de trecere a frontierei Cenad, cantitatea de 2,5 kilograme de heroină şi 350 grame cocaină, droguri de mare risc, disimulate în capitonajul plafonierei unei autoutilitare.

Drogurile proveneau din Spania şi erau distribuite de către inculpaţi consumatorilor din municipiul Bucureşti.

Valoarea drogurilor este de aproximativ 60.000 de euro.

Marian Iordache a fost depistat în flagrant delict, având asupra sa cantitatea de 0,350 kg. cocaină.

Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Timişoara.

La solicitarea procurorilor DIICOT instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici