Două persoane şi-au pierdut viaţa, alte 14 sunt la spital, în urma unui accident produs în Mehedinţi

Două persoane au decedat şi alte 14 au fost rănite după ce microbuzele în care se aflau s-au izbit frontal, vineri dimineaţă, pe Drumul Naţional 6, în judeţul Mehedinţi. Într-unul dintre microbuze se aflau doljeni care se întorceau din Italia pentru sărbători, transmite corespondentul MEDIAFAX.

145 afișări
Imaginea articolului Două persoane şi-au pierdut viaţa, alte 14 sunt la spital, în urma unui accident produs în Mehedinţi

Două persoane şi-au pierdut viaţa, alte 14 sunt la spital, în urma unui accident produs în Mehedinţi (Imagine: Arhiva Foto Mediafax)

Accidentul s-a produs pe raza localităţii mehedinţene Butoieşti. Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, şoferul unui microbuz, în care se aflau opt persoane, ar fi adormit la volan şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt microbuz în care se aflau nouă persoane care se întorceau din Italia pentru a petrece sărbătorile acasă, în judeţul Dolj.

„Un conducător auto ce se deplasa dinspre judeţul Dolj către localitatea Strehaia din judeţul Mehedinţi, cel mai probabil a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa spre judeţul Dolj venind din Italia”, a declarat, pentru MEDIAFAX Robert Coman, şef Biroul Drumuri Europene şi Naţionale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

Şoferul microbuzului care a pătruns pe contrasens a decedat. În accident şi-a pierdut viaţa şi o persoană care se afla în celălalt microbuz, iar 14 oameni au fost răniţi.

„10 victime au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe din Filiaşi şi 4 la Unitatea de Primiri Urgenţe din Drobeta Turnu Severin. O altă persoană a refuzat transportul la spital”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Raluca Ţîrcă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili care au fost, cu exactitate, cauzele producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici