Video FOTO, VIDEO | Incendiu puternic la o fabrică de mezeluri din judeţul Alba: Există pericol de prăbuşire

Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o fabrică de mezeluri din satul Drâmbar, comuna Ciugud, din Alba. Intervenţia pompierilor este una dificilă, din cauza temperaturii faorte ridicate şi a fumului dens, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1213 afișări

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu, arderea este generalizaată, fiind afectaţi 1.600 de metri pătraţi.

„Incendiul se manifestă la o fabrica de mezeluri. Arderea este generalizată, fiind afectaţi aproximativ 1.600 de metri pătraţi. Până în acest moment nu sunt înregistrate victime. Intervenţia este deosebit de dificilă, din cauza temperaturilor foarte ridicate şi a fumului dens”, a spus Marescu.

Având în vedere structura metalică a halei, există pericolul desprinderii elementelor de construcţie.

La faţa locului acţionează 5 autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici