Video FOTO, VIDEO | Autocar cu 36 de persoane, RĂSTURNAT între Râşnov şi Pârâul Rece. UPDATE Raed Arafat: Printre răniţi nu se află copii/ Ambulanţe din Prahova, Covasna şi Sibiu, chemate să intervină

Un autocar cu 36 de persoane s-a răsturnat, vineri, între Râşnov şi Pârâul Rece, în judeţul Braşov, autorităţile declanşând plan roşu de intervenţie, după ce s-a anunţat că două persoane din autocar sunt încarcerate. Au fost chemate în sprijin ambulanţe din Prahova, Covasna şi Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

9762 afișări

UPDATE 19:51 Raed Arafat: 12 persoane au fost rănite după ce autocarul s-a răsturnat, printre răniţi nu se află copii

36 de persoane au fost implicate în accidentul din judeţul Braşov, după ce un autocar s-a răsturnat între Râşnov şi Pârâul Rece, 12 persoane fiind rănite în total, printre cei răniţi nefiind însă copii, potrivit şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

"Potrivit informaţiilor pe care le am, au fost 36 de persoane implicate în total, dintre care 12 răniţi, unul încă încarcerat, cu o mână prinsă sub autocar. Din ceilalţi 11, o persoană a fost scoasă, are fractură deschisă, este cetăţean străin. Printre răniţi nu se află copii", a declarat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Potrivit acestuia, la momentul transmiterii ştirii, nu se impune solicitarea elicopterului SMURD de la Tîrgu Mureş.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că, cel mai probabil, victimele vor fi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

UPDATE 19:39 Ambulanţe din Prahova, Covasna şi Sibiu, chemate pentru a interveni la faţa locului

GALERIE FOTO, ÎN ARTICOL. ATENŢIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Victimele au suferit răni la nivelul membrelor

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că, cel mai probabil, victimele vor fi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Tototdată, în cazul în care va fi nevoie, la locul accidentului este pregătit să intervină şi un elicopter SMURD, de la Târgu Mureş.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că sunt 16 victime din persoanele din autocar, toate conştiente. Două persoane au fost încarcerate, una dintre ele având mâna prinsă sub autocar, iar la ora transmiterii acestei ştiri se intervine pentru salvarea ei.

Poliţiştii din Braşov au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

„Din primele informaţii, accidentul s-a produs între Pârâul Rece şi Râşnov, unde este o zonă cu serpentine. În autocar se aflau numai adulţi, care mergeau într-o excursie. Veneau de la Bucureşti şi mergeau către o cabană din zonă. Traficul este blocat. Cauza urmează a fi stabilită”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Autocar cu 40 de persoane, RĂSTURNAT între Râşnov şi Pârâul Rece

Un autocar cu 40 de persoane s-a răsturnat, vineri, între Râşnov şi Pârâul Rece, în judeţul Braşov, autorităţile declanşând plan roşu de intervenţie, după ce s-a anunţat că două persoane din autocar sunt încarcerate. Au fost chemate în sprijin ambulanţe din Prahova, Covasna şi Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La locul accidentului, salvatorii din Braşov, Prahova, Sibiu şi Covasna intervin cu autospeciale de stingere, o descarcerare, trei ambulanţe SMURD, patru autospeciale pentru transport personal şi victime multiple.

Din primele informaţii primite din partea ISU Braşov, sunt 12 persoane rănite, din totalul celor aflate în autocar, iar două au fost încarcerate în urma accidentului.

Victimele au suferit răni la nivelul membrelor.

Reprezentanţii ISU Braşov au precizat că, cel mai probabil, victimele vor fi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Tototdată, în cazul în care va fi nevoie, la locul accidentului este pregătit să intervină şi un elicopter SMURD, de la Târgu Mureş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici