Incendiu la o fabrică de pâine din Chitila - FOTO

Un incendiu a izbucnit joi seara la o fabrică de pâine din Chitila, la faţa locului intervenind nouă autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, nefiind înregistrate victime.

617 afișări
Imaginea articolului Incendiu la o fabrică de pâine din Chitila - FOTO

Incendiu la o fabrică de pâine din Chitila (Imagine: Andreea Balaurea/ Mediafax Foto)

Un incendiu a izbucnit joi seara la o fabrică de pâine de pe Şoseaua Banatului din Chitila, suprafaţa pe pe care s-a extins focul fiind de 300 de metri pătraţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Potrivit sursei citate nicio persoană nu a fost rănită.

La faţa locului au intervenit nouă autospeciale ale ISU care au intervenit pentru stingerea flăcărilor şi pentru protejarea vecinătăţilor.

După aproximativ două ore pompierii au reuşit să stingă focul, fiind deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele incendiului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici