Video Incendiu la Spitalul Valea Iaşului din judeţul Argeş: peste 100 de pacienţi, evacuaţi | FOTO

UPDATE Incendiul produs luni dimineaţă la Spitalul de Pneumoftiziologie "Sf.Andrei" Valea Iaşului din judeţul Argeş, unde ambele etaje ale clădirii au fost inundate cu fum, iar mai mulţi pacienţi, evacuaţi, a fost lichidat.

1008 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, pentru MEDIAFAX, că incendiul a fost lichidat şi pacienţii au revenit în saloane.

Incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, ci doar cu degajare mare de fum din cauza unei defecţiuni la un ventilator.

158 de pacienţi au fost evacuaţi, mare parte dintre ei de către personalul medical.

Două autospeciale au acţionat după ce ambele etaje ale clădirii au fost inundate cu fum.

”Există mare degajare de fum. 17 pacienţi au fost evacuaţi de către ISU, dintre care doi pe targă, restul erau evacuaţi de către personalul spitalului. Momentan, nimeni nu are nevoie de îngrijiri medicale”, a informat anterior purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici