Video Incendiu VIOLENT în Timişoara, într-o zonă de magazine: o persoană a fost găsită decedată/ UPDATE: Focul, lichidat după opt ore - GALERIE FOTO

O persoană a murit, duminică, în urma unui incendiu izbucnit la două spaţii comerciale din Timişoara, aproape 50 de pompieri intervenind cu 11 autospeciale pentru a stinge flăcările, transmite corespondentul MEDIAFAX. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, incendiul a izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe strada Brâncoveanu, din Timişoara.

6224 afișări

UPDATE 14.00 Poliţiştii timişeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma incendiului, flăcările fiind stinse după aproape opt ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în urma incendiului puternic izbucnit pe strada Brâncoveanu din Timişoara, în care o persoană şi-a pierdut viaţa.

“Încă nu a fost stabilită identitatea persoanei decedate, aceasta fiind găsită carbonizată”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Timiş au anunţat că incendiul a fost stins după aproape opt ore.

“Incendiul a fost lichidat. În acest moment, se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative ale incendiului. ISU împreună cu Poliţia fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii incendiului”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena Tarla, purtătorul de cuvânt al ISU Timiş.

Aproximativ 40 de subofiţeri şi şapte ofiţeri au intervenit cu 11 autospeciale de stingere cu apă şi spumă la locul izbucnirii incendiului.

“Incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 3000 de metri pătraţi, la două imobile spaţiu comercial şi construcţii din termopan (tip bazar)”, arată ISU Timiş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici