Video INCENDIU violent la un abator din Târgşorul Vechi, judeţul Prahova | FOTO, VIDEO

Pompierii din Prahova intervin, sâmbătă seară, în comuna Târgşorul Vechi, unde un abator a fost cuprins de flăcări. Focul se manifestă generalizat, pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1192 afișări

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că pompierii intervin, la ora transmiterii acestei ştiri, în comuna Târgşorul Vechi, în zona Crângul lui Bot, la un incendiu izbucnit la un abator.

“Este un incendiu la un abator cu degajare mare de fum şi flacăra violentă. Din primele informaţii nu ar fi fost angajaţi în interior. Ard instalaţiile şi carnea, însă nu ştim deocamdată ce cantitate”, a spus Vasiloae.

Potrivit acesteia, suprafaţa afectată este de 1.000 de metri pătraţi, fără pericol de propagare la vecinatăţi.

Vasiloae a mai spus că în apropiere sunt două rezervoare, unul cu 5.000 de litri de motorină şi altul cu 2.700 de litri de gpl, dar nu există pericol de propagare a focului.

ISU Prahova intervine pentru stingerea incendiului cu şase autospeciale, 5 ofiţeri şi 36 de subofiţeri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici