FOTO Incendiul de la depozitul cu arhive din Ilfov nu a fost declarat stins nici la această oră

Incendiul izbucnit de mai bine de 40 de ore la un depozit cu arhive din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov, nu a fost lichidat nici la această oră, existând în continuare focare mocnite, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Ilfov.

2650 afișări
Imaginea articolului FOTO Incendiul de la depozitul cu arhive din Ilfov nu a fost declarat stins nici la această oră

FOTO Incendiul de la depozitul cu arhive din Ilfov nu a fost declarat stins nici la această oră

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a precizat, pentru MEDIAFAX, că în depozitul din localitatea ilfoveană Dărăşti, unde erau stocate mai multe arhive, există în continuare focare mocnite, astfel că incendiul nu a fost declarat practic lichidat.

La faţa locului sunt în continuare cinci autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD.

După ce incendiul va fi declarat stins, se va constitui o comisie de cercetare a cauzei probabile de incendiu, care va fi compus din pompieri care au participat la intervenţie alături de inspectori de prevenire de la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Peste 1.000 de metri pătraţi, respectiv 80% din suprafaţa clădirii, au fost cuprinşi de flăcări.

Surse au declarat, pentru MEDIAFAX, că întrega arhiva care se pare să fi aparţinut unei instituţii bancare "s-a făcut scrum".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici