Maşină condusă de un şofer beat, urmărită de Poliţie în Maramureş. Ce au descoperit agenţii în autoturism după accident

O maşină condusă de un şofer beat, fără permis de conducere şi urmărită de Poliţie, s-a izbit de un podeţ în localitatea Berbeşti din judeţul Maramureş. Poliţiştii au găsit în maşină şi un pistol.

886 afișări
Imaginea articolului Maşină condusă de un şofer beat, urmărită de Poliţie în Maramureş. Ce au descoperit agenţii în autoturism după accident

Maşină condusă de un şofer beat şi urmărită de Poliţie, accident în Maramureş

Potrivit IPJ Maramureş, o maşină a refuzat să oprească la semnale, vineri seara, în localitatea Berbeşti. Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii, iar la un moment dat autoturismul urmărit a încercat să depăşească autospeciala de Poliţie, izbindu-se de podeţul unei case.

Trei tineri aflaţi în autoturism au încercat să fugă, însă au fost prinşi de poliţişti. Mai mult, unul dintre ei, care a devenit recalcitrant, a fost imobilizat.

Poliţiştii au constatat că maşina a fost condusă de un sighetean de 24 de ani, iar ceilalţi doi tineri erau pasageri. Unul dintre pasageri acuza dureri la mâini, astfel că a fost dus la spital, dar nu a avut nevoie de internare.

„Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că tânărul care a condus autoturismul avea o concentraţie de 0.39mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe de sânge şi urină, în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge sau a unor substanţe interzise. Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul condus nu este înmatriculat, valabilitatea numărului de circulaţie provizoriu fiind expirată. De asemenea, în autoturism a fost găsită o armă neletală, supusă autorizării, care a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor”, arată Poliţia.

S-a întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru conducere fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici