Medicamentele pentru slăbit fac victime: Tânără de 19 ani, în stare gravă la spital, din cauza unei supradoze

O tânără din Iaşi, în vârstă de 19 ani, a ajuns vineri în stare gravă la secţia Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din municipiu, din cauza unei supradoze de medicamente pentru slăbit, prognosticul medicilor în acest caz fiind unul rezervat.

449 afișări
Imaginea articolului Medicamentele pentru slăbit fac victime: Tânără de 19 ani, în stare gravă la spital, din cauza unei supradoze

Medicamentele pentru slăbit fac victime: Tânără de 19 ani, în stare gravă la spital, din cauza unei supradoze (Imagine: Mediafax Foto)

Medicul Tudor Ciuhodaru, din cadrul secţiei Copou a Spitalului "Sfântul Spiridon" din municipiu, a declarat vineri că tânăra a ajuns la spital cu vărsături, greţuri, tahicardie şi dureri abdominale puternice, ea fiind internată în Secţia de Toxicologie.

"Prognosticul este rezervat din cauza tipului şi dozelor de medicaţie ingerate. Când starea o va permite, pacienta va beneficia şi de asistenţa psihologilor", a spus medicul ieşean.

Tudor Ciuhodaru a precizat că, în ultima perioadă, tânăra a reuşit să slăbească treizeci de kilograme.

"Recomandăm ca orice cură de slăbire să fie însoţită de o evaluare clinică, iar regimul alimentar să fie elaborat de un nutriţionist. Eventualele medicamente asociate regimului trebuie să fie prescrise de un medic, întrucât curele de slăbire haotice se pot finaliza tragic", a spus medicul Tudor Ciuhodaru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici