Video MITING PSD: Sute de susţinători PSD au început să plece în timpul discursului lui Dragnea - VIDEO

Sute de persoane, care au venit să participe la protestul faţă de abuzurile din justiţie orgnaizat de PSD, au plecat din Piaţa Victoriei chiar în timp ce liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, susţinea discursul pe scena din faţa guvernului.

10277 afișări

Întrebaţi de ce pleacă în timp ce vorbeşte Liviu Dragnea, manifestanţii au spus: "Noi avem un program de respectat".

Sute de oameni au plecat deja din Piaţa Victoriei, chiar în timp ce liderul PSD Liviu Dragnea susţinea un discurs.

"Vă salut cu respect şi admiraţie pe toţi cei care aţi venit astăzi, să fiţi alături de noi aici, în Bucureşti, în Piaţa Victoriei, membri de partid, dar şi oameni care nu fac parte din niciun partid politic, dar care au speranţa şi credinţa că putem trăi într-o ţară mai bună şi au credinţa că vocea poporului trebuie să fie auzită în afara propagande securiste, care vrea să ne facă să credem că suntem puţini. Aţi dat dovadă de curaj vebind azi aici. V-aţi asumat cu demnitate poziţia, v-aţi asumat cu demnitate dreptul la libertăţi şi democraţie, iar pentru asta meritaţi aplauzele tuturor”, le-a spus Liviu Dragnea celor care sunt prezenţi la mitingul din Piaţa Victoriei.

Protestul PSD împotriva abuzurilor din justiţie a început la ora 20.00 şi aa dunat, în Piaţa Victoriei, susţinători din toate colţurile ţării.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici