Nicuşor Dan, cel mai bine cotat candidat la Primăria Capitalei la o casă de pariuri

703 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, cel mai bine cotat candidat la Primăria Capitalei la o casă de pariuri

Foto: Mediafax

Nicuşor Dan este noul favorit la Primăria Municipiului Bucureşti, potrivit analizei făcută de o agenţie de pariuri. El are în prezent o cotă de 1.67, în timp ce şansele Gabrielei Firea sau redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2.

„Nicuşor Dan şi-a îmbunătăţit semnificativ şansele de a câştigă alegerile la Primăria Municipiului Bucureşti, ajungând în ultimele trei săptămâni de la o cota de 2.0 la 1.67. Evoluţia îl plasează pe Dan drept principal favorit, detronând-o astfel pe Gabriela Vrânceanu Firea, ale cărei şanse s-au redus de la o cota de 1.91, pe 10 iulie, la una de 2.2 în momentul de faţă. Din seria potenţialilor candidaţi, Theodor Paleologu a scăzut de asemenea în viziunea bookmakerilor de la o cota de 11.0 la 13.0, în timp ce şansele lui Traian Băsescu (17.0) şi Victor Ponta (34.0) au rămas neschimbate", se arată într-un comunicatul de presă al Betfair.

Potrivit experţilor agenţiei, şansele procentuale ale candidaţilor ar fi următoarele:

Nicuşor Dan - 1.67 (49%)
Gabriela Vrânceanu Firea - 2.2 (37% şanse)
Theodor Paleologu - 13.0 (7%)
Traian Băsescu - 17.0 (5%)
Victor Ponta - 34.0 (2%)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici