O femeie a murit şi un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident în Piteşti. UPDATE: Şoferul care a fugit de la locul faptei, reţinut

UPDATE: Şoferul care a provocat accidentul de luni seara, din Piteşti, în urma căruia a murit o femeie, iar soţul ei a fost grav rănit, a fost reţinut pentru 24 de ore. Tânărul are 19 ani şi nu avea permis de conducere.

2308 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit şi un bărbat a fost grav rănit, în urma unui accident în Piteşti. UPDATE: Şoferul care a fugit de la locul faptei, reţinut

O femeie decedată şi un bărbat rănit, în urma unui accident produs în Piteşti

Potrivit IPJ Argeş, un bărbat de 49 de ani conducea o maşină în Piteşti, iar la un moment dat a încercat să întoarcă fără să se asigure şi a fost acroşat de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un tânăr de 19 ani din Piteşti.

În urma coliziunii, o femeie de 47 de ani, din Piteşti, aflată în maşina lovită, a murit, iar şoferul, soţul ei, a fost grav rănit.

Şoferul maşinii care a lovit primul autoturism a fugit, fiind prins în scurt timp de poliţişti.

Tânărul nu băuse, dar conducea fără să aibă permis. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

ŞTIREA INIŢIALĂ

O femeie a decedat, iar un bărbat a fost rănit, luni noapte, în urma coliziunii frontale dintre două autoturisme, pe o stradă din Piteşti, traficul fiind blocat după ce s-a spart şi o conductă de gaze. Unul dintre şoferi a fugit de la faţa locului.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs pe strada Nicolae Dobrin din Piteşti, două maşini fiind implicate, iar o ţeavă de gaze, avariată, traficul fiind blocat total. 

“ Şoferul care a fugit de la locul accidentului a fost identificat, urmează să fie prins. Colegii mei fac cercetarea la faţa locului. Deocamdată nu a fost stabilită cauza. Impactul a fost unul frontal”, a declarat Zamfir.

Zamfir a mai precizat că o femeie a muri, iar un bărbat, şoferul celei de-a doua maşini, a fost transportat la spital.

Poliţiştii vor deschide un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici