Video PANICĂ la Miercurea Ciuc: Un urs, liber pe străzi. A intrat în curtea unei şi şcoli şi în mai multe gospodării/ Autorităţile, în alertă | FOTO, VIDEO

Un urs se plimbă liber într-un cartier cu case din Miercurea Ciuc, după ce a intrat în mai multe curţi ale oamenilor şi în curtea unui colegiu. Autorităţile sunt în alertă.

1328 afișări

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că ursul a intrat, marţi dimineaţa, în curtea unei case, unde a omorât o capră, iar apoi a rupt un gard, ajungând în curtea Colegiului Naţional ”Octavian Goga” din Miercurea Ciuc.

”S-a plimbat prin mai multe curţi, dar fără să rănească pe cineva. Suntem aici pentru a asigura zona”, au spus sursele citate.

În colegiu nu erau elevi în momentul în care ursul a intrat în curte, având în vedere perioada de vacanţă.

Ursul se află în zona Jigodin a municipiului Miercurea Ciuc, iar autorităţile încearcă prinderea lui.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici