Video REPORTAJ: Centrul Vechi al Capitalei, pregătit să primească suporterii Naţionalei: "Venim să susţinem echipa României. E greu să câştigi împotriva Franţei la ea acasă" - VIDEO

Zeci de comercianţi din Centrul Istoric al Bucureştiului sunt pregătiţi să primească, vineri, suporterii Naţionalei la meciul de deschidere al Campionatului European de Fotbal dintre Franţa şi România.

1005 afișări

În Centrul Vechi al Capitalei este agitaţie mare încă de la primele ore ale zilei. Comercianţii se pregătesc pentru evenimentul care speră ei să le rotunjească veniturile serios, meciul România- Franţa. Angajaţii tersaelor lustruiesc mesele, cară butoaiele cu bere şi spală paharele, astfel ca la ceas de seară, localul să fie primitor pentru cei care le vor trece pragul.

"Ne pregătim cum putem mai bine pentru meci, am scos mai multe mese şi televizoare afară decât de obicei şi am suplimentat rezervele de bere. Cu siguranţă terasele se vor umple cu o oră sau chiar două înainte de începerea meciului, dar suntem pregătiţi, aşteptăm suporterii să ne bucurăm împreună", a declarat unul dintre comercianţi pentru MEDIAFAX.

Angajatii teraselor spun că pregătirile vor continua până diseară pentru ca totul să fie cât mia bine organizat. Nu doar susţinătorii echipei naţionale a României se pregătesc de debutul campionatului European de fotbal, în Centrul Vechi fiind deja prezenţi zeci de turişti străini. Totţi aşteaptă confruntarea de vineri seara, fiecare susţinându-şi favorita.

"O să ne susţinem echipa preferată Franţa şi o să luăm şi alţi prieteni cu noi să ne uităm la meci", a declarat unul dintre turişti pentru MEDIAFAX:

"Ne întoarcem pe seară în Centrul Vechi, venim să susţinem echipa României. E greu să câştigi împotriva Franţei la ea acasă, dar nu imposibil. Sperăm să scoatem un rezultat bun care să ne dea moral pentru celelalte meciuri, pentru că avem potenţial", a declarat unu dintre clienţi.

Meciul dintre România şi Franţa, care va deschide ediţia 2016 a Campionatului European de fotbal, se va disputa vineri seara, de la ora 22.00

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici