SCANDAL pe litoral: 11 persoane au fost implicate în conflict într-un restaurant. Patru au ajuns la spital

11 persoane au fost implicate într-un conflict în staţiunea 2 Mai, judeţul Constanţa, după ce, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, doi turişti nu au fost lăsaţi să intre într-un restaurant deoarece nu erau îmbrăcaţi adecvat. Patru oameni au ajuns la spital.

30829 afișări
Imaginea articolului SCANDAL pe litoral: 11 persoane au fost implicate în conflict într-un restaurant. Patru au ajuns la spital

SCANDAL pe litoral: 11 persoane implicate în conflict într-un restant. Patru au ajuns la spital

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Constanţa, transmis sâmbătă dimineaţa, scandalul a izbucnit între şase turişti şi cinci angajaţi ai unui restaurant din staţiunea 2 Mai, după ce doi dintre turişti nu ar fi fost lăsaţi să intre în incinta restaurantului deoarece nu respectau cerinţele vestimentare ale locului.

Martorii spun că cei doi erau îmbrăcaţi doar în pantaloni scurţi, iar restaurantul avea reguli clare în ceea ce priveşte vestimentanţia.

Poliţiştii împreună cu o patrulă de jandarmi au intervenit pentru aplanarea scandalului şi fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe, încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Patru persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, dar niciuna nu a rămas internată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici