Video Şoferul din Craiova care a lovit cu maşina o fetiţă şi pe tatăl ei, reţinut la trei săptămâni după accident | FOTO, VIDEO

Un şofer din Craiova care, în urmă cu trei săptămâni, a lovit pe trecerea de pietoni o fetiţă şi pe tatăl ei, apoi a fugit de la locul faptei, a fost reţinut, marţi seara, în urma a 11 percheziţii domiciliare în judeţul Dolj. Au fost reţinuţi şi trei prieteni ai bărbatului.

662 afișări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că 11 percheziţii domiciliare au fost desfăşurate, marţi, la locuinţele celor patru tineri, dar şi în alte locaţii din municipiului Craiova, comuna Leu şi comuna Cârcea, fiind găsite şi ridicate mai multe părţi componente ale autoturismului implicat în evenimentul rutier.

Au fost reţinuţi atât şoferul care a produs accidentul, un tânăr în vârstă de 33 ani din Craiova, cât şi alte trei persoane care au favorizat şi tăinuit fapta de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„După analizarea materialului probator, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de M. Ionuţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, P.Călin, de 45 ani, din Craiova şi F. Mădălin, de 38 ani, din Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de favorizarea făptuitorului şi V. Marius, de 35 ani, din comuna Leu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie formulate propuneri legale către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova.

Tânărul în vârstă de 33 de ani, din Craiova, a lovit cu maşina un bărbat şi pe fetiţa acestuia, în vârstă de un an şi şapte luni, care traversau strada pe trecerea de pietoni. Evenimentul s-a petrecut pe 20 ianuarie, iar bărbatul a fugit de la locul faptei.

Ulterior, şoferul şi prietenii lui au încercat să dezmembreze maşina pentru a şterge toate urmele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici