Suceava: Şase persoane rănite după ce un microbuz care venea din Germania s-a răsturnat pe DN2

Şase pasageri dintr-un microbuz care venea din Germania şi se îndrepta spre Republica Moldova au fost răniţi, marţi seara, pe DN2, în localitatea suceveană Roşiori, după ce şoferul a frânat brusc şi a lovit un cap de podeţ, răsturnându-se într-un şanţ.

368 afișări
Imaginea articolului Suceava: Şase persoane rănite după ce un microbuz care venea din Germania s-a răsturnat pe DN2

Suceava: Şase persoane rănite după ce un microbuz care venea din Germania s-a răsturnat pe DN2

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un microbuz în care se aflau zece persoane, cetăţeni moldoveni, care tracta şi o platformă cu un autoturism, circula, marţi seara, pe DN2, iar în localitatea Roşiori, aflat în spatele unui TIR, şoferul nu a observat când autocamionul a încetinit şi a frânat brusc.

Astfel, microbuzul a alunecat şi a lovit un cap de podeţ, după care s-a răsturnat în şanţ.

În urma accidentului, unul dintre pasageri a fost rănit grav şi a fost transportat la Spitalul din Fălticeni, iar alţi cinci pasageri au suferit răni uşoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici