Un copil de 4 ani a ajuns în stare gravă la spital, înfometat şi neîngrijit

Anchetă a Poliţiei şi a Protecţiei Copilului Vaslui, după ce un copil de patru ani, din comuna vasluiană Rebricea, a ajuns la spital flămând şi neglijat, în timp ce părinţii săi erau în stare de ebrietate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

303 afișări
Imaginea articolului Un copil de 4 ani a ajuns în stare gravă la spital, înfometat şi neîngrijit

Un copil de 4 ani a ajuns în stare gravă la spital, înfometat şi neîngrijit

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui a fost chemat la faţa locului de mama copilului, existând suspiciunea că ar fi înghiţit insecticid.

Potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, Aurora Popa, echipajul medical a găsit-o pe femeie şi pe soţul acesteia în stare avansată de ebrietate.

"Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că, de fapt, femeia şi soţul său au consumat în exces băuturi alcoolice, iar în locuinţă era şi copilul acestora, în vârstă de patru ani. Fetiţa era în stare deplorabilă, se vedea că este neglijată, era flămândă şi neîngrijită. Copilul a fost transportat la spital împreună cu mama, pentru îngrijiri medicale", a declarat miercuri pentru Mediafax, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui vor efectua o anchetă socială, pentru a stabili dacă părinţii sunt iresponsabili şi dacă se impune luarea unei măsuri de protecţie socială pentru fetiţa de patru ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici