Un pieton care traversa neregulamentar pe Centura Capitalei a fost lovit mortal de un autoturism

Un pieton care traversa, luni dimineaţă, neregulamentar pe DN Centura Bucureşti, a fost lovit mortal de un autoturism, traficul în zona Otopeni fiind deviat, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Ilfov.

2537 afișări
Imaginea articolului Un pieton care traversa neregulamentar pe Centura Capitalei a fost lovit mortal de un autoturism

Un pieton care traversa neregulamentar pe Centura Capitalei a fost lovit mortal de un autoturism

Accidentul a avut loc pe Şoseaua de Centură a Capitalei, în zona Otopeni.

Un pieton care încerca să traverseze prin loc nepermis pe DN Centura Bucureşti a fost lovit, luni dimineaţă, de un autoturism. Sesizarea a fost primită la ora 09.20.

"În judeţul Ilfov, traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe DN Centura Bucureşti, în zona Otopeni, pe sensul de mers Tunari - Otopeni, din cauza unui accident rutier. Pentru că una dintre benzi este blocată, îi sfătuim pe conducătorii auto să se încadreze pe cea deschisă prin manevra de tip «fermoar»", potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici