Video Un TIR scăpat de sub control pe A2 s-a făcut scrum. Şoferul rănit, transportat la spital - FOTO, VIDEO

Un TIR încărcat cu alimente congelate a ars în noaptea de joi spre vineri pe A2, pe sensul Bucureşti-Constanţa, lângă Ovidiu, după ce s-a răsturnat. Şoferul rănit a fost dus cu ambulanţa la spital.

226 afișări

Potrivit DRDP Constanţa, deşi drumul era uscat, TIR-ul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a luat foc. Totodată, TIR-ul a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 de metri.

Şoferul rănit a fost dus cu ambulanţa la spital.

La faţa locului au fost echipaje ale pompierilor care au acţionat pentru stingerea incendiului, ale poliţiei care au făcut măsurători pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului, precum si ale Secţiei Autostrăzi a D.R.D.P. Constanţa pentru curăţarea părţii carosabile.

Circulaţia rutieră s-a desfăşurat pe banda 2.

Cei care au intervenit la stingerea focului spun că în TIR erau alimente congelate.

Conform reprezentanţilor ISU Constanţa, cauza probabilă a incendiului a fost un scurt circuit în urma coliziunii.

„Zece pompieri cu 2 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B pentru lichidarea incendiului izbucnit la un TIR, în urma unui accident rutier produs la ieşire de pe autostrada A2 spre autostrada A4. Ajunşi la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat la întreg mijlocul de transport. (...) În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la spital cu multiple traumatisme, conştientă, colaborantă. Incendiul a fost lichidat după aproximativ 4 ore, cauza probabilă fiind un scurt circuit în urma coliziunii”, au anunţat reprezentanţii ISU Constanţa.

TIR-ul a ars în proporţie de 90%, iar încărcătura a fost distrusă în proporţie de 100%.

Taguri:
tir,
constanţa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici