Video Carmen Mihălcescu (PSD), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, chemată la DNA: Am venit să beau o cafea

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) a fost chemată la DNA, pentru a fi audiată de către procurori, a declarat, miercuri, Florin Iordache, subliniind că acesta a fost motivul pentru care el a prezidat şedinţa Camerei.

1990 afișări

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că a venit să bea o cafea cu procurorii, refuzând să răspundă la întrebările jurnaliştilor. Mihălcescu a ieşit doar ca să îşi recupereze ţigările din maşină, după care s-a întors în sediul DNA.

„Am venit să beau o cafea”, a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu, la ieşirea din DNA.

Ulterior, aceasta a spus că a venit să-şi recupereze din maşină ţigările.

„Am rămas fără ţigări”, a spus vicepreşedintele Camerei, înainte să intre înapoi în sediul DNA.

Florin Iordache a declarat, miercuri, că vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) a fost chemată la DNA. Florin Iordache nu a precizat şi dosarul în care Mihălcescu a fost chemată.

„Azi dimineaţă, datorită unui eveniment nedorit, Carmen Moldovan a fost chemată la DNA şi a trebuit să prezidez eu şedinţa”, a declarat Florin Iordache.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici