Bernd Stange: Rezultatul este echitabil, avem un start bun

Antrenorul echipei naţionale a Belarusului, Bernd Stange, a declarat, marţi, la finalul partidei cu România, scor 0-0, din preliminariile Euro-2012, că rezultatul este echitabil, ambele formaţii putând câştiga, informează site-ul goals.by.

18 afișări
Imaginea articolului Bernd Stange: Rezultatul este echitabil, avem un start bun

Bernd Stange: Rezultatul este echitabil, avem un start bun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să-mi exprim gratitudinea faţă de jucătorii mei pentru felul în care au luptat în primele două meciuri. Patru puncte nu este un bilanţ strălucitor, dar este un start bun. Cu România am reuşit un egal, după ce învinsesem Franţa, asta înseamnă că avem o echipă puternică. Acum putem spune că avem o şansă excelentă de a ne atinge obiectivul, calificarea la Euro de pe una dintre primele două poziţii. Rezultatul cu România este echitabil, ambele echipe au avut şanse egale de a câştiga. Aleksandr Hleb şi Kutuzov nu au prins o zi foarte bună, cu ei în formă putem fi şi mai puternici. Am început bine, să fim optimişti", a spus Stange.

Reprezentativa României a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată marţi, la Minsk, în compania selecţionatei Belarusului, în al doilea meci din cadrul grupei D a preliminariilor Campionatului European din 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici