Campania "BICICLEŞTI": Sute de persoane s-au plimbat în aer liber în centrul Bucureştiului - GALERIE FOTO

Câteva sute de persoane participă, sâmbătă, la campania "BICICLEŞTI", lansată de Gândul şi Pro Sport şi care îşi propune deschiderea oraşului pentru biciclişti, pentru pietoni, pentru toţi iubitorii de mişcare şi aer curat.

156 afișări
Imaginea articolului Campania "BICICLEŞTI": Sute de persoane s-au plimbat în aer liber în centrul Bucureştiului - GALERIE FOTO

Campania "BICICLEŞTI": Sute de persoane s-au plimbat în aer liber în centrul Bucureştiului (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Astăzi, dar şi weekend-ul viitor, în 26 şi 27 octombrie, cei care locuiesc în Bucureşti pot face mişcare în aer liber, traficul auto fiind restricţionat de la Herăstrău, via Kiseleff, Calea Victoriei, până în Centrul Vechi.

GALERIE FOTO

"Având în vedere campania Gândul şi PRO SPORT de a da curs iniţiativei civile BICICLEŞTI, Primăria Municipiului Bucureşti prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret pune la dispoziţia bucureştenilor dornici de mişcare în aer liber Calea Victoriei între str. Doamnei şi Splaiul Independenţei şi Şoseaua Kiseleff între Arcul de Triumf şi P-ţa Victoriei", a anunţat Primăria Capitalei.

Traficul este restricţionat, sâmbătă, pe traseul menţionat, şi va fi şi sâmbăta şi duminică viitoare, în 26 şi 27 octombrie.

Gândul şi PRO SPORT au lansat în urmă cu o săptămână campania "BICICLEŞTI", iniţiativă prin care se propune trasarea celei mai mari piste de activităţi sportive de weekend.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici