Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Dubai

Jucătoarea daneză Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 3 şi locul 5 WTA, a învins-o, joi, scor 7-5, 6-0, pe italianca Flavia Pennetta, locul 14 WTA şi a 10-a favorită, şi s-a calificat în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Dubai, fază în care o va întâlni pe Simona Halep.

699 afișări
Imaginea articolului Caroline Wozniacki, adversara Simonei Halep în semifinalele turneului de la Dubai

Caroline Wozniacki (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Meciul a durat o oră şi 32 de minute.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 1, a obţinut calificarea în semifinale tot joi, impunându-se în faţa sportivei ruse Ekaterina Makarova, locul 9 WTA şi a şasea favorită, scor 6-3, 1-6, 7-5, în două ore şi 7 minute.

Halep şi Caroline Wozniacki au mai fost adversare de două ori. Wozniacki a învins-o pe Halep cu scorul de 6-2, 6-3, în optimi la Dubai, în 2012, iar românca s-a impus în faţa sportivei daneze în semifinale la New Haven, în 2013, scor 6-2, 7-5.

În cealaltă semifinală de la Dubai se vor întâlni Garbine Muguruza (Spania, locul 24 WTA) şi Karolina Pliskova (Cehia, locul 18 WTA).

Semifinalele sunt programate vineri, cu începere de la ora 15.00, prima fiind cea dintre Muguruza şi Pliskova, iar a doua cea dintre Halep şi Wozniacki.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici