Cristiano Ronaldo primeşte premiul Golden Foot, unul dintre puţinele premii pe care rivalul Lionel Messi nu le-a câştigat încă

  • Cristiano Ronaldo a primit premiul Golden Foot 2020
  • Premiul Golden Foot se acordă jucătorului care a excelat cel mai bine în competiţiile internaţionale, atât la nivel de club, echipă naţională dar şi individual
  • Fotbalistul a intrat într-o galerie selectă de jucători care au câştigat prestigioasa distincţie
1561 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo primeşte premiul Golden Foot, unul dintre puţinele premii pe care rivalul Lionel Messi nu le-a câştigat încă

Sursa foto: Getty

Cristiano Ronaldo a primit premiul Golden Foot în weekend pentru a marca realizările şi performanţele sale remarcabile în fotbalul internaţional în cursul anului 2020. Ronaldo l-a învins pe rivalul său Lionel Messi şi pe atacantul Bayern München, Robert Lewandowski, în cursa pentru obţinerea prestigioasei distincţii, pentru care sunt eligibili doar jucătorii activi trecuţi de 28 de ani.

Vedetei lui Juventus i-a fost decernat premiul într-o mică ceremonie desfăşurată duminică la Torino, la doar două zile după ce a pierdut în faţa lui Lewandowski titlul pentru cel mai bun jucător masculin al anului desemnat de FIFA. 

Premiul Golden Foot se acordă jucătorului care a excelat cel mai bine în competiţiile internaţionale, atât la nivel de club, echipă naţională dar şi individual.

"Sunt onorat să câştig Golden Foot 2020 şi să fiu imortalizat în Promenada Campionilor, alături de unele dintre cele mai mari legende ale fotbalului din toate timpurile!" a scris Ronaldo într-o postare de mulţumire pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici