Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa a XV-a a Ligii I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (2-1), cu formaţia Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I.

48 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa a XV-a a Ligii I

Dinamo Bucureşti şi Universitatea Craiova au remizat, scor 2-2, în etapa a XV-a a Ligii I (Imagi9ne: George Filip/Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Adrian Cristea '22 din penalti şi Gabriel Torje '34, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Alexandru Piţurcă, în minutele 14 şi 83.

0-1: Mihai Costea l-a driblat pe Zie Diabate, a centrat în careu şi Alexandru Piţurcă a reluat din 6 metri în poarta lui Dolha.

1-1: Adrian Cristea a transformat penaltiul acordat de Cristian Balaj pentru un fault comis de Dănănae asupra lui Alexe.

2-1: Torje a pătruns din partea dreaptă, a fentat câţiva adversari şi a înscris cu un şut la colţul lung.

2-2: Florin Costea a strecurat un balon printre fundaşii dinamovişti, Bărboianu a şutat la poartă, iar Piţurcă a împins balonul în poarta goală de la mai puţin de un metru.

În minutul 90+1, arbitrul Cristian Balaj i-a acordat al doilea cartonaş galben lui Marius Niculae pentru o ţinere şi astfel atacantul dinamovist a fost eliminat.

Dinamo Bucureşti: 12. Dolha - 16. Bordeanu, 21. D. Grigore, 4. Moţi, 2. Zie Diabate - 22. Torje, 5. D. Kone (6. Rus '56), 20. Ad. Cristea (15. Dănciulescu '75), 7. C. Munteanu - 17. A. Cristea (9. M. Niculae '14), 10. Alexe. Antrenor: Ioan Andone.

Universitatea Craiova: 1. Stanca - 18. Dănănae, 7. Găman, 5. D. Stoica, 2. Bărboianu - 30. Prepeliţă - 77. Wobay (28. Gângioveanu '66), 8. Ologu, 20. Dina, 9. M. Costea (10. Fl. Costea '70) - 27. Al. Piţurcă. Antrenor: Victor Piţurcă.

Cartonaşe galbene: M. Niculae '17, '90+1, Alexe '31,Torje '41 / Găman '21, Ologu '58.

Cartonaş roşu: M. Niculae '90+1.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Eduard Dumitrescu, Marius Nicoară (asistenţi) - Andrei Chivulete (rezervă).

Observatori: Vasile Avram, Romică Chihaia.

Supervizor: Mircea Sandu.

La partida din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 8.000 de spectatori, printre care şi 300 de suporteri craioveni.

Suporterii dinamovişti au afişat un banner "11.10.2010 interdicţiile şi rănile trec, rezistaţi alături de singurii rivali adevăraţi", cu referire la fanii stelişti care au provocat incidente la meciul cu Rapid din Cupa României, în urma cărora Steaua a fost nevoită să joace meciul cu Gaz Metan Mediaş fără spectatori.

Andrei Cristea s-a lovit la cap într-un duel aerian cu Valerică Găman, a fost scos pe targă de pe teren şi a fost trimis cu ambulanţa la spital.

Atacantul Universităţii Craiova, Florin Costea, a revenit într-un meci oficial după opt luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici