Doi arbitri din Guineea Ecuatorială, suspendaţi pentru că au arbitrat în stare de ebrietate

Dori arbitri de fotbal din Guineea Ecuatorială au fost suspendaţi, luni, pe o durată nedeterminată, pentru "corupţie, stare de ebrietate şi indisciplină".

112 afișări
Imaginea articolului Doi arbitri din Guineea Ecuatorială, suspendaţi pentru că au arbitrat în stare de ebrietate

Doi arbitri din Guineea Ecuatorială, suspendaţi pentru că au arbitrat în stare de ebrietate (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

"Comitetul de Arbitri al federaţiei din Guineea Ecuatorială l-a suspendat pe o durată nedeterminată pe arbitrul internaţional Pablo Monses Obama pentru corupţie, stare constantă de ebrietate, încălcare a codului etic şi indisciplină", a anunţat într-un comunicat Feguifoot.

Arbitrul naţional Miguel Edu este vizat de aceeaşi măsură, din acelaşi motiv.

Cei doi arbitri au primit bani de la cluburi pentru a conduce meciuri în favoarea lor şi au intrat pe teren după ce au consumat băuturi alcoolice.

Guineea Ecuatorială va organiza Cupa Africii pe Naţiuni din 2012, cu Gabon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici