Fanii Stelei şi ai lui Dinamo s-au încăierat în Sala Polivalentă, înainte de partida de handbal. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene - FOTO

Câteva zeci de suporteri au provocat un scandal în Sala Polivalentă, cu 10 minute înaintea meciului de handbal dintre Steaua şi Dinamo, grupuri din cele două galerii încercând să ajungă unul la celălalt.

957 afișări
Imaginea articolului Fanii Stelei şi ai lui Dinamo s-au încăierat în Sala Polivalentă, înainte de partida de handbal. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene - FOTO

Fanii Stelei şi ai lui Dinamo s-au încăierat în Sala Polivalentă, înainte de partida de handbal. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene

Confruntarea dintre cele două părţi a escaladat rapid, iar jandarmii au fost nevoiţi să intervină cu gaze lacrimogene pentru a despărţi cele două tabere, în ciuda faptului că în zona sălii se aflau şi copii sau oameni în vârstă, relatează Prosport. 

Reprezentanţi ai Jandarmeriei Bucureşti au declarat, pentru agenţia de presă MEDIAFAX, că au fost folosite, izolat, gaze lacrimogene pentru prevenirea escaladării conflictului dintre suporterii stelişti şi cei dinamovişti înaintea meciului de handbal dintre cele două cluburi.

Marele Derby al sportului românesc se joacă, miercuri, la handbal. De la ora 17:45, în Sala Polivalentă, Steaua şi Dinamo se înfruntă în primul derby din ultimii 10 ani în care Jandarmeria a permis accesul ambelor galerii.

La meci participă 400 de dinamovişti şi peste 1.000 de suporteri ai Stelei. Până la urmă, lucrurile s-au calmat, iar meciul a putut începe într-o atmosferă liniştită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici