FC Viitorul – CFR Cluj 3-1, în etapa 12 din Liga 1/ Dan Petrescu: Dacă nu jucam în Europa League, aveam vreo şase puncte în plus/ Gheorghe Hagi: CFR Cluj joacă din trei în trei zile şi s-a văzut acest lucru

FC Viitorul a învins, duminică, cu scorul de 3-1, pe CFR Cluj, în etapa 12, din Liga 1.

237 afișări
Imaginea articolului FC Viitorul – CFR Cluj 3-1, în etapa 12 din Liga 1/ Dan Petrescu: Dacă nu jucam în Europa League, aveam vreo şase puncte în plus/ Gheorghe Hagi: CFR Cluj joacă din trei în trei zile şi s-a văzut acest lucru

FC Viitorul – CFR Cluj 3-1, în etapa 12 din Liga 1

După ce a încercat să respingă o pasă, Andrei Peteleu a împins mingea în propria poartă, în minutul 27. Lacina Traore a înscris, în minutul 33, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. În minutul 36, Cosmin Matei a şutat din voleu de la distanţă, iar balonul s-a îndreptat în colţul din dreapta sus al porţii lui Arlauskis. În minutul 57, Rivaldinho a interceptat o pasă trimisă de Gabriel Iancu. Rivaldinho a şutat pe jos, pe lângă portar. Emmanuel Culio a înscris, din penalty, în minutul 76, pentru 3-1.

În următoarea etapă, FC Viitorul va înfrunta Academica Clinceni, iar CFR Cluj se va întâlni cu Universitatea Craiova.

În clasamentul Ligii 1, FC Viitorul se află pe poziţia a doua, cu 24 de puncte, iar CFR Cluj este lider, de asemenea, cu 24 de puncte.

 

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: Dacă nu jucam în Europa League, aveam vreo şase puncte în plus

Dan Petrescu a declarat, duminică, în urma înfrângerii suferite de elevii săi, în faţa Viitorului, scor 3-1, că, dacă nu ar fi jucat în Europa League, scorul ar fi fost în favoarea CFR-ului.

Text articol [details]:
”Este meritul Viitorului care a pregătit meciul ăsta o săptămână. Când stai prin aeroporturi şi avioane, este greu să câştigi cu Viitorul. În repriza a doua nu au avut nicio ocazie. Nu este uşor să stai numai în avioane şi pe drumuri. Am vrut să schimb şi sistemul, ceea ce nu a fost o idee strălucită, având în vedere că nu am avut timp. De la autogolul lui Peteleu, moralul a căzut. Fotbalul se joacă pe goluri. Dacă ne uităm la numărul de ocazii, noi am avut mai multe. Ii felicit pe cei de la Viitorul. Repriza întâi este singura care nu mi-a plăcut în acest sezon. Am mai multe victorii împotriva lui. Rămâne să vedem ce va fi. E avantaj mare când te odihneşti, când pregăteşti echipa. Dacă nu jucam in Europa League, aveam vreo şase puncte în plus. Campionatul este foarte strâns”, a spus Dan Petrescu pentru Digisport.

Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul: CFR Cluj joacă din trei în trei zile şi s-a văzut acest lucru

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a declarat, duminică, după victoria înregistrată de elevii săi în faţa lui CFR Cluj, scor 3-1, că s-a văzut oboseala datorată meciurilor din Europa League.

”Dan Petrescu are o echipă foarte bună. Joacă din trei în trei zile. S-a văzut acest lucru. Ştiam că jucăm cu o echipă europeană. Am fost inspirat în alegerile pe care le-am făcut. Am avut controlul meciului 60 de minute. După aceea l-am pierdut, dar e normal. Am ştiut să jucăm. Am făcut lucruri foarte bune. Avem un portar în formă. Bravo lui Căbuz. E un început bun de campionat. Trebuie să pregătim foarte bine meciul cu Clinceniul”, a declarat Hagi la Digisport.

În următoarea etapă, FC Viitorul va evolua împotriva echipei Academica Clinceni. Viitorul se află pe locul 2 cu 24 de puncte, la egalitate cu liderul CFR Cluj.

În următoarea etapă, CFR Cluj se va întâlni cu Universitatea Craiova. În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj este lider, cu 24 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul.

Echipele utilizate:
FC Viitorul: Cabuz – Boboc, Ţîru, Mladen, de Nooijer – Matei (Filip 52), Artean, Houri – Iancu Cristian (Iacob 83), Rivaldinho, Ganea (Dulcă 55)
CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Vinicius, Cestor, Peteleu – Culio (Deac 81), Itu (Bordeianu 46), Hoban (Pereira 60) – Costache, Traore, Păun-Alexandru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici