Fundaşul finlandez Jarkko Hurme: Cred că putem obţine cele trei puncte în meciul cu România

Fundaşul Jarkko Hurme a declarat că el şi colegii săi îşi pot crea situaţii bune la meciul de marţi cu România, din preliminariile Euro-2016, şi pot obţine cele trei puncte puse în joc, informează Helsingin Sanomat.

144 afișări
Imaginea articolului Fundaşul finlandez Jarkko Hurme: Cred că putem obţine cele trei puncte în meciul cu România

Fundaşul finlandez Jarkko Hurme: Cred că putem obţine cele trei puncte în meciul cu România (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

"Sunt convins că ne putem crea o serie de situaţii bune în meciul cu România, aşa că eu cred că putem obţine cele trei puncte", a spus Hurme.

Niklas Moisander a afirmat că echipa Finlandei trebuie să joace cu gândul la victorie. "Să profităm de ocaziile pe care le vom crea. Cu un succes am sta pe o poziţie bună în această grupă", a adăugat el.

Atacantul Joel Pohjanpalo a subliniat avantajele finlandezilor: "Suntem în formă bună zic eu, jucăm acasă, echipa României face o deplasare lungă. Eu zic că este un avantaj pentru noi. România este o echipă cu jucători tehnici, dar şi de viteză, o echipă tipică pentru estul Europei".

Teemu Pukki a precizat că o remiză în meciul cu România nu l-ar mulţumi. "Am făcut egal cu Grecia acasă, încă o remiză pe teren propriu, cu România, nu m-ar mulţumi. Patru puncte din două jocuri acasă ar fi bine, deci cu România vom face totul să câştigăm", a spus Pukki.

Mijlocaşul Tim Sparv a declarat că pentru finlandezi jocul cu România este foarte important. "Cred că am evoluat faţă de precedentele preliminarii. Grupa este deschisă în continuare, iar jocul cu România va fi foarte important pentru noi. Oricum, indiferent de rezultatul pe care îl vom obţine, totul va fi posibil în continuare. Este genul de grupă în care orice se poate întâmpla până la sfârşit", a menţionat Sparv.

Reprezentativa Finlandei a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, sâmbătă, pe teren propriu, în compania Greciei, în etapa a doua a grupei F de calificare la Euro-2016, din care face parte şi România.

Partida Finlanda - România se va disputa, marţi, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Euro-2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici