Halep: A fost foarte greu de jucat împotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a câştiga

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, miercuri, că meciul cu sportiva franceză Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, a fost extrem de greu, apreciind că a fost nevoită să dea totul pentru a câştiga şi a ajunge în optimi la Cincinnati.

492 afișări
Imaginea articolului Halep: A fost foarte greu de jucat împotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a câştiga

Halep: A fost foarte greu de jucat împotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a câştiga

De asemenea, Halep a adăugat, la finalul partidei cu Mladenovic, că ar însemna mult să redevină numărul 2 mondial, subliniind însă că îşi doreşte să ajungă la Turneul Campioanelor.

"A fost foarte greu de jucat împotriva ei, am dat totul pentru a câştiga. A trebuit să rămân concentrată. A fost un meci diferit faţă de cele de săptămâa trecută, dar important este că am câştigat. Ar însemna mult să redevin numărul doi mondial, dar pentru mine este important să câştig meciuri, să ajung la Turneul Campioanelor. Le mulţumesc fanilor că au venit aici, ne vedem la următoarea partidă", a afirmat Simona Halep.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4, pe franţuzoaica Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

Partida a durat două ore şi 51 de minute şi la capătul ei Halep a obţinut prima victorie în cele trei meciuri disputate cu Mladenovic.

În faza următoare, Halep va evolua împotriva învingătoarei dintre Andrea Petkovic (Germania), locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, şi Camila Giorgi (Italia), locul 31 WTA.

Calificarea în optimi este recompensată la Cincinnati cu un premiu de 27.640 de dolari şi cu 105 puncte WTA.

La ediţia trecută a Western&Southern Open, Simona Halep a ajuns până în sferturile de finală, fază în care a fost învinsă de rusoiaca Maria Şarapova, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4.

În cazul în care va ajunge în finală la Cincinnati, Halep va reveni pe locul 2 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici