Horia Tecău, Florin Mergea şi Jaqueline Cristian joacă, marţi, la Wimbledon

Jucătorii de tenis Horia Tecău şi Florin Mergea vor evolua, marţi, în sferturile de finală ale probei de dublu la Wimbledon, în timp ce pe tabloul de simplu junioare Jacqueline Cristian va juca în turul doi, conform programului anunţat de site-ul oficial.

376 afișări
Imaginea articolului Horia Tecău, Florin Mergea şi Jaqueline Cristian joacă, marţi, la Wimbledon

Horia Tecau (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Cuplul Horia Tecău/Jean Julien Rojer (România/Olanda), al patrulea favorit, va evolua în compania perechii Marcin Matkowski/Nenad Zimonjic (Polonia/Serbia), cap de serie numărul 7, în al treilea meci de pe terenul 3.

Şi Florin Mergea va evolua, marţi, în sferturi la Wimbledon, unde, alături de indianul Rohan Bopanna, îi va întâlni pe principalii favoriţi, americanii Bob şi Mike Bryan. Meciul nu va începe mai devreme de ora 18.00, urmând ca terenul să fie stabilit.

La simplu junioare, în primul meci de pe terenul 15, Jaqueline Cristian va juca în turul doi cu rusoaica Anastasia Potapova. Cristian va juca şi în primul tur la dublu, unde, alături de americanca Sofia Kenin va întâlni cuplul ceh Miriam Kolodziejova/Marketa Vondrousova, cap de serie 1, în a patra partidă de pe terenul 9.

Tot în primul tur la dublu junioare, Karola Patricia Bejenaru şi Panna Udvardy (Ungaria) vor juca, în al treilea meci de pe terenul 10, cu perechea Eleni Christofi/Lesedi Sheya Jacobs (Grecia/Namibia).

Meciurile de marţi de la Wimbledon încep la ora 13.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici