Manchester United 6-2 AS Roma. Trupa lui Solskjær se impune la scor de tenis şi este ca şi calificată în finala Europa League

„Dracii roşii” au învins joi seara, în prima manşă a semifinalei Europa League, pe AS Roma, cu 6-2, după ce au fost conduşi la pauză cu 1-2. Manchester City rămâne neînvinsă în confruntările cu AS Roma din aprilie 2007, în ultimele 7 meciuri, din care 6 victorii şi un egal.

383 afișări
Imaginea articolului Manchester United 6-2 AS Roma. Trupa lui Solskjær se impune la scor de tenis şi este ca şi calificată în finala Europa League

Manchester United a câştigat primul „set” al dublei manşe cu AS Roma, din semifinala Europa League

Manchester United s-a impus la scor de tenis, joi seara, în dauna celor de la AS Roma. Scorul de 6-2 a reamintit italienilor de înfrângerea la fel de drastică, din 10 aprilie 2007, când „dracii roşii” câştigau pe Old Trafford cu 7-1, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Prima repriză le-a aparţinut oaspeţilor, care au intrat la pauză în avantaj, scor 1-2. Man Utd a deschis scorul prin Fernandes, în minutul 9, din pasa lui Cavani. Italienii au egalat repede din penalty, prin Pellegrini (1-1, min. 15), preluând conducerea cu golul lui Dzeko, în minutul 34.

Italienii au pierdut în prima repriză trei titulari, Veretout, Lopez (portar) şi Spinazzola.

În repriza secundă, AS Roma a căzut fizic, United arătând o cu totul altă faţă, reuşind să marcheze de 5 ori prin Cavani (min. 48 şi 64), Fernandes (min. 71, penalty, 4-2), Pogba (min. 75, 5-2) şi Greenwood (min. 86, 6-2).

Returul se joacă peste o săptămână, la Roma.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici