Marica a fost exclus din lotul echipei VfB Stuttgart

Atacantul român al echipei germane VfB Stuttgart, Ciprian Marica, a fost exclus, marţi, din lot, după declaraţiile pe care le-a făcut cu referire la situaţia sa de la club, urmând să se antreneze individual pe termen nedefinit, informează kicker.de

32 afișări
Imaginea articolului Marica a fost exclus din lotul echipei VfB Stuttgart

Marica a fost exclus din lotul echipei VfB Stuttgart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sâmbătă, Marica nu a fost convocat pentru meciul cu 1.FC Nürnberg (scor 1-4, pe teren propriu), iar luni şi marţi a fost chemat la discuţii de către conducerea clubului.

Marţi, după o discuţie între antrenorul Bruno Labbadia, managerul Fredi Bobic şi Ciprian Marica, VfB l-a exclus din lot pe român. Deşi Marica a negat faptul că s-ar fi declarat nemulţumit de situaţia sa la club, şefii au decis să-l excludă pe român din lot, urmând ca el să se antreneze individual până când se va lua o altă hotărîre.

"Interesul echipei stă deasupra interesului individual. Cipi nu este pregătit să se pună în interesul echipei. Hotărârea noastră nu reprezintă o suspendare, dar el se va antrena deocamdată separat", a spus Labbadia, conform sursei citate.

Ciprian Marica declarase, la 4 februarie, în cadrul unei emisiuni televizate, că are probleme la VfB Stuttgart: "Nu vreau să spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Mönchengladbach. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau să vorbesc, să spun ceva aiurea la cald".

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici