MESAJUL lui Gigi Becali din închisoare: Steaua va fi condusă de Reghecampf şi de Mihai Stoica

Mihai Stoica a transmis la ieşirea din penitenciarul Rahova un mesaj al lui Gigi Becali, în care acesta anunţă că Steaua va fi condusă în lipsa sa de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi de managerul grupării roş-albastre "cu putere maximă".

2568 afișări
Imaginea articolului MESAJUL lui Gigi Becali din închisoare: Steaua va fi condusă de Reghecampf şi de Mihai Stoica

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Stoica şi Reghecampf l-au vizitat, joi, la prânz, pe Gigi Becali, întâlnirea dintre cei trei durând aproximativ o oră şi 15 minute.

"Am de transmis două mesaje din partea lui Gigi. Primul este că Steaua va fi condusă de Laurenţiu Reghecampf şi de mine cu putere maximă. A insistat să spun asta. Nimeni, nici măcar oameni din familia lui, nu are voie să se bage. Nimeni nu are nicio putere deasupra noastră, iar dacă cineva vorbeşte despre Steaua o face în nume propriu. Al doilea mesaj este următorul: se va ţine de cuvânt şi îşi va respecta cuvântul milimetric. Toate contractele se vor respecta ad litteram. În rest, orice întrebare îmi puneţi răspunsul este acelaşi: Gigi Becali se cheamă el", a declarat Stoica la ieşirea din penitenciar.

Reprezentanţii mass-media prezenţi în faţa penitenciarului l-au întrebat pe oficialul stelist dacă petrecerea de final pentru sărbătorirea câştigării titlului va mai avea loc, dar acesta a răspuns: "Gigi Becali se cheamă el". Ziariştii i-au mai adresat şi alte întrebări, însă răspunsul a fost identic, managerul refuzând să explice înţelesul acestei expresii.

Laurenţiu Reghecampf nu a dorit să discute cu reprezentanţii mass-media.

George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici