Mirel Rădoi, despre antrenorii Angliei şi Franţei: Se văd favoriţi

Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, a surprins, în urma tregerii la sorţi pentru grupele de la EURO 2019, reacţia oficialilor selecţionatelor Angliei şi Franţei, echipe pe care România şi Croaţia le vor întâlni în grupa competiţiei desfăşurată în Italia şi San Marino.

183 afișări
Imaginea articolului Mirel Rădoi, despre antrenorii Angliei şi Franţei: Se văd favoriţi

Mirel Rădoi, despre antrenorii Angliei şi Franţei: Se văd favoriţi

"Imediat după tragerea la sorţi, antrenorii primelor două echipe deja se vedeau favorite, care va fi învingătoarea grupei. În acelaşi timp, atât noi, cât şi croaţii cred că o să le facem viaţa grea ambelor echipe. M-aş bucura ca dupa partidă în care noi vom câştiga, în partida a doua, Croaţia să termine neînvinsă contra Franţei", a dezvăluit Mirel Rădoi, la microfonul Telekom Sport.

Mai mult de atât, cei doi selecţioneri, Aidy Bothroyd (Anglia) şi Sylvain Ripoll (Franţa) nu aveau informaţii despre naţionala tricolorilor şi nici nu cunoşteau vreun jucător:

"Ar trebui să ne bucure, pentru că vor avea mai mult timp de studiat şi pot apărea surprize. Cred că ar trebui să îşi facă cât de cât griji. Cu siguranţă vor veni cu temele făcute la EURO", a mai spus Rădoi.

Cum arată grupele EURO 2019:
Grupa A: Italia, Spania, Polonia, Belgia
Grupa B: Germania, Serbia, Austria, Danemarca
Grupa C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul complet al grupei C a Euro-2019:
18 iunie: Anglia - Franţa, România - Croaţia
21 iunie: Anglia - România, Franţa - Croaţia
24 iunie: Croaţia - Anglia, Franţa - România

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici