Mourinho: Eu nu sunt Harry Potter

Antrenorul echipei spaniole Real Madrid, portughezul Jose Mourinho, a declarat că reprezintă persoana ideală pentru readucerea stabilităţii la clubul iberic, menţionând însă că nu este şi magician, iar suporterii trebuie să aibă răbdare.

14 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Eu nu sunt Harry Potter

Jose Mourinho: Eu nu sunt Harry Potter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu nu sunt Harry Potter. El este un magician, dar, în realitate, magia nu există. Magia este doar ficţiune, în timp ce fotbalul este realitate", a spus Mourinho într-un interviu acordat cotidianului sportiv AS.

Mourinho, sosit la Real Madrid de la Internazionale Milano, cu un contract valabil patru ani, are ca obiective împiedicarea formaţiei FC Barcelona de a câştiga campionatul pentru al treilea an consecutiv şi depăşirea sferturilor de finală în Liga Campionilor pentru prima oară după şapte ani.

Real Madrid a obţinut doar o remiză în startul campionatului, scor 0-0 la Mallorca, şi a ţinut să răspundă criticilor apărute după jocul respectiv: "Suntem în faza de construcţie. Nu avem nici măcar 10 antrenamente împreună".

Mourinho a mai explicat că, datorită rezultatelor sale anterioare, nu îi este teamă să îşi asume riscuri, spre deosebire de alţi tehnicieni pe care i-a avut actuala sa echipă.

"Profilul meu de antrenor este diferit faţă de profilurile tehnicienilor pe care i-a avut Real în ultimul timp. Dacă lucrurile nu vor merge bine aici şi va trebui să plec, îmi voi găsi a doua zi un alt club. Această stabilitate personală mă face persoana ideală pentru Real Madrid, deoarece nu îmi este teamă de nimic. Dacă aş fi vrut o situaţie confortabilă, o viaţă frumoasă şi sigură, aş fi rămas la Inter. Am preferat însă un drum mai dificil şi am venit la Real Madrid, care are nevoie să-şi creeze o linie de stabilitate, odată pentru totdeauna", a încheiat Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici