Munteanu: Am meritat victoria, dar din păcate s-a jucat spre final aproape pe întuneric

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, duminică, după meciul cu FC Braşov, scor 1-0, că Oţelul Galaţi a meritat să învingă, însă a subliniat că ultimele minute ale partidei s-au disputat aproape pe întuneric, stadionul neavând nocturnă.

9 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Am meritat victoria, dar din păcate s-a jucat spre final aproape pe întuneric

Munteanu: Am meritat victoria, dar din păcate s-a jucat spre final aproape pe întuneric (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am obţinut o victorie meritată în faţa unei echipe bune, dar care nu ne-a făcut nicio problemă, n-a avut nicio ocazie la poarta noastră. A fost un joc de luptă, am arătat atitudine, răbdare, iar la capătul a 90 de minute infernale, în care am ratat şi un penalti, am reuşit să obţinem o victorie incontestabilă. Din păcate, s-a jucat spre final aproape pe întuneric, sperăm ca în cât mai scurt timp să fie montată şi instalaţia de nocturnă", a spus Munteanu.

El a precizat că i se pare stupid ca FC Braşov să conteste arbitrajul, din moment ce nu a avut ocazii. "Mi se pare stupid ca oaspeţii să conteste arbitrajul atâta timp cât nu şi-au creat nicio ocazie la poarta noastră. Şi pentru un 0-0 tot ar trebui să mai ieşi la atac. Nu ştiu dacă deciziile lui Alexandru Tudor au fost sau nu corecte", a adăugat tehnicianul.

Sergiu Costin, autorul unicului gol al partidei, a declarat că nu a văzut cum s-a dus mingea la faza golului, din cauza întunericului, însă a glumit apoi, spunând: "Eram destui chelioşi pe teren şi făceam lumină".

Costin consideră că arbitrajul a fost corect, deşi în prima repriză au fost acordate multe cartonaşe galbene: "Şi pe noi ne-a îngălbenit în prima repriză de am crezut că o să ne elimine pe toţi. Important este că am obţinut o victorie în care am crezut până la capăt, am avut răbdare, ne-am dus peste ei chiar şi după ratarea penaltiului de către Pena".

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, duminică, pe teren propriu, scor 1-0 (0-0), echipa FC Braşov, într-un meci din cadrul etapei a VI-a a Ligii I. Golul a fost marcat de Sergiu Costin, în minutul 89. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică după eliminările fundaşilor Oros '71 şi Rusu '76. În minutul 77, gazdele au ratat un penalti prin Pena, care a trimis mingea peste poartă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici