Mutu va avea la dispoziţie un preparator fizic

Atacantul Adrian Mutu, care a fost exclus de la antrenamentele formaţiei Fiorentina, va avea la dispoziţie un preparator fizic care îl va ajuta să se menţină în formă, anunţă presa italiană.

23 afișări
Imaginea articolului Mutu va avea la dispoziţie un preparator fizic

Mutu va avea la dispoziţie un preparator fizic (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Conform publicaţiei La Nazione, Adrian Mutu nu se va putea antrea la stadion, dar începând de luni "clubul îi va pune la dispoziţie un preparator fizic pentru a continua să se menţină în formă".

Pe de altă parte, fostul antrenor al Fiorentinei şi actual selecţioner al Italiei, Cesare Prandelli, a declarat că respectă decizia conducătorilor în cazul Mutu: "Mă limitez la a spune că în acest caz respect deciziile conducerii".

Atacantul Adrian Mutu a fost exclus, vineri de la antrenamentele şi pregătirea echipei Fiorentina, pentru încălcarea obligaţiilor contractuale. Miercuri, site-ul oficial al clubului AC Fiorentina a anunţat, într-un comunicat, că Mutu a părăsit antrenamentul fără să ofere vreo explicaţie şi că, urmare a comportamentului său din ultima perioadă, gruparea va deschide acţiuni în plan sportiv şi civil. Fostul impresar Ioan Becali a declarat ulterior că Mutu a părăsit antrenamentul de miercuri după-amiază al Fiorentinei după ce a aflat că gruparea viola nu îi permite să se transfere la o altă echipă din Italia liber de contract şi că jucătorul român a fost jignit de oficialii viola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici