Nicolae Dică a fost împrumutat până la vară la CFR Cluj

Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, luni, că atacantul Nicolae Dică va evolua în retur la formaţia ardeleană, el fiind împrumutat până la finalul sezonului de la gruparea italiană Catania.

125 afișări
Imaginea articolului Nicolae Dică a fost împrumutat până la vară la CFR Cluj

Nicolae Dică a fost împrumutat până la vară la CFR Cluj (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Dică e un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult. Am vrut să-l aducem şi în vară, dar nu ne-am înţeles cu gruparea italiană Catania şi jucătorul a preferat să meargă în Grecia. Am reluat negocierile cu cei de la Catania în această iarnă şi am obţinut împrumut jucătorului pentru următoarele şase luni. În vară vom discuta un transfer definitiv. Dică e un jucător care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, câştigarea Cupei şi a campionatului", a spus Paszkany.

În vârstă de 29 de ani, Dică a fost achiziţionat în vara anului 2008 de Catania de la FC Steaua. Atacantul nu a evoluat însă decât în 3 partide pentru gruparea italiană, care în 2009 la cedat sub formă de împrumut la formaţia elenă Iraklis. Dică a marcat în turul campionatului Greciei 3 goluri în cele 13 partide jucate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici