OLANDA - ROMÂNIA, scor 4-0. Dragomir: Cu Ungaria am jucat foarte prost, cu Olanda am jucat foarte, foarte prost

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi seară, că echipa naţională a României a făcut două meciuri foarte proaste cu Ungaria şi Olanda, precizând însă că împotriva batavilor jucătorii pregătiţi de Victor Piţurcă au jucat mult mai slab.

1133 afișări
Imaginea articolului OLANDA - ROMÂNIA, scor 4-0. Dragomir: Cu Ungaria am jucat foarte prost, cu Olanda am jucat foarte, foarte prost

OLANDA - ROMÂNIA, scor 4-0. Dragomir: Cu Ungaria am jucat foarte prost, cu Olanda am jucat foarte, foarte prost

"Sunt multe cauze pentru care s-a pierdut meciul. E diferenţă şi la nivelul conducerii tehnice şi la tot. Am jucat foarte prost şi este un semnal de alarmă pe care l-am tras înainte de aceste două meciuri. Eu ştiu care sunt perspectivele, dar nu mă pronunţ. Aştept ca cei care răspund de chestiile astea să ia măsurile necesare. Nu vreau să răspund la întrebările privind schimbarea antrenorului. Am jucat puţin mai prost ca în Ungaria. Acolo am jucat foarte prost, aici am jucat foarte, foarte prost", a spus Dragomir, la Gsp TV.

Dumitru Dragomir a precizat că dacă era în locul lui Adrian Mutu ar fi refuzat să intre pe teren când scorul era 0-3. "Nu o înţeleg pe asta cu introducerea lui Mutu la 3-0. Ce să facă, să întoarcă el rezultatul sau să nu se supere? Eu dacă aş fi fost în locul lui Mutu, nu aş fi intrat la 3-0 nici dacă mă împuşca", a completat Dragomir.

Oficialul LPF a afirmat că ar fi jucat cu Alexandru Chipciu pe postul de fundaş dreapta în locul lui Gabriel Tamaş. "Aş fi jucat cu Chipciu fundaş dreapta orice s-ar fi întâmplat. Cei mai buni jucători ai noştri au fost Chiricheş şi Popa, înseamnă că Popa s-a accidentat dacă a fost schimbat", a explicat Dragomir.

Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, în deplasare, pe Amsterdam ArenA, cu scorul de 4-0 (1-0), de reprezentativa Olandei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Golurile partide au fost marcate de Van der Vaart '12, Van Persie '56, '65 din penalti şi Lens '90.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici